COVID-19

COVID-19

Brief aan onze klanten en partners

 

 

 


Beste klanten en partners,

Nu de hele wereld geconfronteerd wordt met de verspreiding van het Covid-19-virus, willen wij u korte informeren over hoe wij deze crisis het hoofd bieden.

Bij Wilhelm & Co is onze eerste bekommernis de gezondheid van onze medewerkers, onze klanten en onze partners.

Wij volgen dus de aanbevelingen van de Belgische, Europese en internationale gezondheidsdiensten strikt op. Tot nu toe zijn we er in geslaagd om  onze dagelijkse werking voort te zetten in deze omstandigheden. Gelet op de de opmerkelijke toename van de pandemie en de opgelegde veiligheidsmaatregelen zijn wij nu genoodzaakt om onze kantoren te sluiten. Onze teams blijven weliswaar aan de slag en net als velen onder jullie, werken zij nu thuis. Zij staan u te woord via telefoon, e-mail of videoconferentie. Bovendien is er ook een permanentie aanwezig op onze kantoren, dankzij verschillende toegewijde medewerkers die tot uw beschikking staan en die we ook hartelijk wensen te bedanken, net als alle andere medewerkers die onze diensten blijven verzekeren.

Ondanks alle uitdagingen waarmee we geconfronteerd worden in deze uitzonderlijke situatie, stellen we alles in het werk om onze activiteiten te blijven voortzetten en u de best mogelijke service te blijven aanbieden.

Intussen maken we ook gebruik van deze periode om onze missie uit te breiden, namelijk het ontwerpen van stedelijke leefomgevingen. Het is overduidelijk dat we na deze periode van isolatie ons gedrag, onze behoeften en onze levensstijl zullen aanpassen.

We willen u ervan verzekeren dat we onze partnerschappen naar waarde schatten, omdat we ervan overtuigd zijn dat we samen deze uitzonderlijke situatie kunnen aanpakken.

Zorg goed voor uzelf en voor uw naasten in afwachting van betere tijden en we hopen u gauw weer te zien.

 

Met vriendelijke groeten,

Peter Wilhelm, CEO & alle Teams bij Wilhelm & Co.

Back to Top