Residentie Athena – Nijvel, Waals-Brabant –  100% verkocht                        

Nieuwe residentie met 31 woningen (studio’s en appartementen met één tot twee slaapkamers) onderworpen aan het registratierecht, geen BTW! De Residentie is gebouwd op een domein van 36,84 are midden in het groen in de buurt van het stadscentrum (1,3km) en het treinstation (0,9 km), Er zijn veel winkels in de directe omgeving van Athena. (Carrefour Market, Aldi, Brico, Shoe Discount…). Elk appartement beschikt over een terras en/of een privétuin.

De gemeente Nijvel in Waals-Brabant is een gemeente op mensenmaat die traditie, folklore, erfgoed en innovatie combineert, maar ook altijd aandacht heeft voor natuurbehoud en -ontwikkeling. De stad telt meer dan 28.000 inwoners en is in enkele jaren tijd uitgegroeid tot een bloeiende economische hub die resoluut naar de toekomst kijkt. Kortom, een echte stad op het platteland.

Met de ideale ligging dicht bij en achter de belangrijkste verkeersassen, heeft Nijvel een bevoorrechte locatie met een makkelijke en snelle toegang tot Brussel en de belangrijkste steden in het zuiden van het land. Dankzij deze verbindingen heeft een aanzienlijk deel van de bevolkingsgroei in Waals-Brabant zich in Nijvel geconcentreerd en deze trend is ook voelbaar in de vastgoedmarkt in Nijvel.

De site is verbonden met een uitzonderlijk netwerk van snelwegen en openbaar vervoer. Het NMBS-station ligt op minder dan 1 km (10 minuten te voet) en de verbinding met Brussel is minder dan 30 minuten via de snelweg E19.

Scholen zijn ook gemakkelijk bereikbaar, waaronder het Koninklijk Atheneum van Nijvel, dat grenst aan het project.

Kom Residentie Athena bezoeken.

 
Residentie Athena Belangrijke cijfers
Appartementen met 1 slaapkamer 19
Appartementen met 2 slaapkamers 8
Studio’s 4
Totaal aantal woningen 31
Oppervlakte domein 36 are
Parkeren 46 plaatsen
 

Back to Top