passion-de-la-ville

  • Wie zijn wij ?

    De Wilhelm & Co Groep heeft er sinds haar oprichting in 1988 naar gestreefd haar visie op de stad te concretiseren. Het bedrijf is snel uitgegroeid tot een belangrijke speler in de sector van grote multifunctionele stedenbouwkundige projecten en die echte stadswijken ontwikkelt met al hun bestanddelen : handel, kantoren, woningen, parkings, culturele gebouwen en openbare ruimtes.

  • Globale aanpak

    Als globale operator onderscheidt Wilhelm & Co zich door een waaier van interventies die afgeleid zijn van 7 beroepen: ontwerp en ontwikkeling, financiering en investering, commercialisering, beheer en asset management. In tegenstelling tot een klassieke ontwikkelaar die zich beperkt tot het oprichten van gebouwen, ontwerpen wij stadswijken met al hun  onderdelen.

  • Credo

    Ons credo is de lange termijn, want het duurzaam bewaren en beheren van ons vastgoed geeft ons de mogelijkheid de doelstellingen die wij aan onze projecten toekennen namelijk. bijdragen tot welzijn en waarde creëren, te concretiseren. Deze benadering van de stad is verankerd in het DNA van ons bedrijf en is gebaseerd op duurzame waarden zoals overleg, luisterbereidheid, passie, ambitie, anticipatie, solidariteit en delen.

Back to Top